Biscuiti cu fulgi de ovaz si secara
INGREDIENTE:
- 1 ou
- 4 linguri de fulgi de ovaz
- 2 linguri fulgi de secara, pe care eu le-am macinat in rasnita electrica :D
- 1 lingura indulcitor praf
- o jumatate de lingura cacao
- o jumatate de lingurita praf de copt
- esenta preferata – cateva picaturi
MOD DE PREPARARE:
- Pornim cuptorul.
- Intr-un vas, amestecam toate ingredientele pana rezulta o pasta groasa.
- Punem foaie de copt intr-o tava.
- Cu o lingura, luam aluat din vas si il dam o forma sferica in palma dupa care il aplatizam si-l asezam pe foaia de copt pregatita deja.
- Dureaza cam un sfert de ora pana sunt gata.
Sunt perfecti pentru orice moment al zilei.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************