Batem ouale cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si laptele.
Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si mixam pana la omogenizare.
incingem tigaia pe care o ungem cu putin ulei sau unt topit si punem un polonic de compozitie.
lasam pe foc pana apar bule pe toata suprafata clatitei dupa care o intoarcem pe cealalta parte si o mai coacem 1 minut.
Pe masura ce se coc, le punem una peste alta pe o farfurie si le servim cu sirop de artar, de fructe(eu le-am servit cu sirop ramas in urma coniferii cireselor) miere, frisca, fructe.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Ce părere ai despre această reţetă? Lasă-ne un comentariu să ne spui cum ţi-a ieşit sau dacă ai nevoie de îndrumări suplimentare.
******************************************************************************************************************************************************************
Dacă ţi-a plăcut reţeta şi vrei să primeşti newsletter de câte ori preparăm ceva nou, lasă-ne adresa ta de email.
***********************************************************************************